Het straatje (Gezicht op huizen in Delft) | Johannes Vermeer

 

Het straatje (Gezicht op huizen in Delft)

Rond 1658 schilderde Vermeer dit schilderij waarvan inmiddels onbekend is welk straatje precies is afgebeeld. Vermoed werd dat het de Nieuwe Langendijk 22 moet zijn geweest of de Voldersgracht of de Vlamingstraat 40-42. Deze laatste lokatie is sinds 2015 het meest waarschijnlijk. Maar 100 procent zeker is het niet. Het is en blijft een mysterie dat misschien wel nooit opgelost gaat worden. Het werk is terug te vinden in het Rijksmuseum in Amsterdam.

Reakties van klanten

"Vriendelijk bedankt, het pakketje is aangekomen. Het doek hangt reeds en ziet er fraai uit zo."

  - Erik, Groningen -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, Harderwijk -

"Het glas is binnen. We zijn er helemaal blij mee, het hangt al op inmiddels. Bedankt voor jullie goede service."

  - Jenneke, Raamsdonksveer -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Johannes Vermeer

Johannes Vermeer was een echte Hollandsche Meester uit de Gouden Eeuw. Zijn vroege werk bestond met name uit genrestukken en historiestukken. Later volgden ook portretten en landschappen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de bijzondere en subtiele kleurstelling (met o.a. veel korenbloemblauw en loodtintgeel). Hij schilderde veelal dik opgebrachte vlakken. Het melkmeisje, Meisje met de parel en Gezicht op Delft behoren tot zijn meest beroemde schilderijen.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.