Portret van een vrouw met bloemen in het haar | Isaac Israels

 

Portret van een vrouw met bloemen in het haar

Volledige titel: Portret van een vrouw. Buste met bloemen in het haar en op de borst. Tussen 1900 en 1922 schilderde Israels dit schitterende portret. Door zijn eenvoud in compositie en kleur komt juist het gezicht van het meisje zo sterk naar voren. De accenten door de bloemen in het haar en op de borst geven het schilderij net genoeg flair om het niet saai te laten worden. Het werk is onderdeel van de collectie van het Rijksmuseum.

Hollandsche Meesters kan dit relatief kleine schilderij voor u in uiteenlopende formaten maken, ook als (zeer) flinke uitvergroting.

Reakties van klanten

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, Putten -

"Ik heb het schilderij ontvangen en ben zeer tevreden! Bedankt!"

  - Jurre, Groningen -

"Nog bedankt voor de uitstekende service, deze was de dag erop al binnen. Het staat prachtig aan de wand."

  - Cor, Ede -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Isaac Israels

Isaac IsraŽls (1865) is een Hollandsche Meester behorende tot de Amsterdamse impressionisten van de 19e eeuw. Zijn vader, Jozef IsraŽls was een bekend Haagse school kunstenaar. Zelf woonde en werkte hij o.a. in Den Haag, Amsterdam, Parijs en Londen. In zijn impressionistische werken zijn veelal Franse invloeden terug te zien. Bekende schilderijen van zijn hand zijn o.a.: Twee mannequins bij Hirsch, Ezeltjes rijden aan het strand en Liggend naakt (Sjaantje van Ingen).

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.