Portret van een man - Herzogliches Museum | Frans Hals

 

Portret van een man - Herzogliches Museum

Aan dit portret van een man van Frans Hals zit een bijzonder verhaal. Het is in 1979 in Gotha gestolen, tezamen met 4 andere kunstwerken. Deze diefstal staat bekend als de grootste kunstroof uit de geschiedenis van de DDR. Bijna 40 jaar later zijn tijdens een transactie voor losgeld twee mensen in de kraag gevat en keerde het schilderij terug naar het Herzogliches Museum in Gotha. De door Frans Hals geportretteerde man was in elk geval vast goudeerlijk, hij heeft tenminste zijn hand op het hart.

Reakties van klanten

"... zeer tevreden over uw vakwerk. Prettig om zaken met u te doen."

  - Willem, Harmelen -

"Bedankt voor de snelle levering! De lijst en de ophangbeugels zien er netjes uit."

  - Sander, Borne -

"Vriendelijk bedankt, het pakketje is aangekomen. Het doek hangt reeds en ziet er fraai uit zo."

  - Erik, Groningen -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Frans Hals

Frans Hals werkte zijn gehele leven in en om Haarlem maar is geboren in Antwerpen. Hij is vooral bekend van de schuttersstukken en portretten, maar schilderde ook genrestukken. De werken zijn veelal kleurig en vrij uitbundig. Zijn schilderijen werden ook door van Gogh bewonderd, hoewel deze zeker geen tijdgenoten waren.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.