Stilleven met fruitmand | Cornelis de Heem

 

Stilleven met fruitmand

Dit fruit spat van het schilderij af. De Heem laat heel slim het groen van de bladeren terug komen in de doek die over de tafel ligt. Net als de rode tinten die op diverse plekken opduiken. Hierdoor ontstaat een krachtig en samenhangend beeld. De achterste druiven matchen weer heel goed met de kleur van de walnoten, de tafel en de achtergrond. Hier is duidelijk over de compositie nagedacht door de schilder. Niet voor niets was Cornelis de Heem, net als zijn vader Jan Davidsz. een belangrijk en geliefd schilder in de tweede helft van de 17e eeuw.

Reakties van klanten

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren, Tesnières, Frankrijk -

"Hartelijk dank voor u reactie en goede service."

  - Jannie, Arnemuiden -

"Bedankt voor de snelle levering! De lijst en de ophangbeugels zien er netjes uit."

  - Sander, Borne -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Cornelis de Heem

Cornelis de Heem was de zoon van de beroemde schilder Jan Davisz. de Heem. Hij werd waarschijnlijk geboren 1631. In de traditie van zijn vader en leermeester schilderde bij ook barokke pronkstukken in de Nederlands - Vlaamse traditie die zo populair wwaren in de gouden eeuw. Daarbij maakte hij ook veel stillevens waarin fruit een prominente rol inneemt.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.