Akoestisch vilt voor ArtDeco (op rol, los geleverd) | Hollandsche Meesters

 

Akoestisch vilt voor ArtDeco (op rol, los geleverd)

Akoestisch vilt wordt geleverd in banen van 145 cm breed. Het is een geluiddempend materiaal van 1 cm dik en verbetert de nagalm in de ruimte. Het moet zelf op maat geknipt worden en met dubbelzijdig tape aan de binnenzijde van het frame bevestigd worden.

Het vilt is gemaakt van 400 gr/m2 dempend polyester met een dikte van 1 cm en heeft een brandwerendheidsklasse B2. Het wordt op banen van 145 cm geleverd, voldoende voor het ArtDeco doek dat u bestelt. Het materiaal wordt niet los geleverd, maar aleen als extra optie bij bestelling van ArtDeco doek met frame. Het materiaal moet nog even met de schaar op maat gesneden worden en met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape op het frame vastgezet worden voordat het doek gemonteerd wordt. U kiest dezelfde oppervlakte maat als u kiest voor uw ArtDeco doek bestelling.

Akoestisch vilt werkt niet in combinatie met een canvasdoek, maar alleen in combinatie met een ArtDeco doek.

Ontdek nog veel meer...

Reakties van klanten

"Hij hangt prachtig!"

  - Esther, Rutten -

"Dit doek is echt perfect, wij zijn er heel erg blij mee we willen u hartelijk danken voor de goede service."

  - Anita, Wieringerwerf -

"Ik heb het schilderij ontvangen en opgehangen, erg blij mee."

  - Ineke, Maassluis -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Hollandsche Meesters

Naast de kunstwerken op plexiglas, canvas en behang leveren we ook ansichtkaarten, kadobonnen, lijsten, ophangmaterialen, behanglijm en behangers. Hollandsche Meesters brengt de rijke kunsthistorie van Nederlands schilders binnen bereik van iedereen!

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.