Stilleven met fruit | Jan van Huysum

 

Stilleven met fruit

Dit prachtige schilderij is te zien in het Getty Center. Het is in 1722 geschilderd. Het uitbundig display van fruit, bloemen en insecten is tot in detail uitgewerkt. Van Huysum had een speciale techniek om zijn schilderijen extra diepte en glans te geven. Om die reden liet hij ook geen mensen toe in zijn atelier. Opvallend is verder dat het schilderij voor de tijd behoorlijk fris van kleur is, inclusief de achtergrond. Hier is ook een tuin (met bijvoorbeeld twee figuren en een beeld) te zien.

Doordat er een bijzonder groot bestand voorhanden is, kunnen we (delen van) dit werk ook mooi uitvergroot op Art Walltex of Art Wallpaper maken.

Reakties van klanten

"Bedankt voor de snelle levering! De lijst en de ophangbeugels zien er netjes uit."

  - Sander, Borne -

"Heel hartelijk dank voor het meedenken en ontwerpen van het behang."

  - Be interiordesign, Arnhem -

"Vandaag hebben wij het canvas in goede orde ontvangen. Heel hartelijk dank voor de snelle en goede service."

  - Petra, Veghel -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Jan van Huysum

Jan van Huysum was in de 18e eeuw een beroemd schilder van met name bloemstillevens. Ook maakte hij diverse landschappen. Hij werkte veel in olieverf, maar ook andere technieken zoals potlood, pen, waterverf, krijt en houtskool werden door hem gebruikt. Zijn stijl valt binnen de rococo stroming die samenvalt met de tijd van Lodewijk XV. In deze laat barokke periode werden doorgaans wat lichtere kleuren gebruikt dan voorheen. Andere kenmerken zijn de elegantie en sierlijkheid van de belijning.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.