Officieren en andere schutters van wijk V in Amsterdam | Adriaen Backer

 

Officieren en andere schutters van wijk V in Amsterdam

Volledige titel: Officieren en andere schutters van wijk V in Amsterdam onder leiding van kaptein Cornelis de Graeff en luitenant Hendrick Lauwrensz . Schuttersstuk met schutters van de Kloveniersdoelen, geschilderd in 1642.

Met Joachim Jansz Scheepmaker (vaandrig), Teunis Jansen Visch en Jan Gerritsz van Leeuwaerden (sergeanten), Marten Canter, Hendrick Pauwels, Jan Gerritzen Parys, Gerrit Brauningh Koeckebacker, Hendrick Aertzen de Keyzer, Jan Jacobsz Lantsman, Hans van der Elst, Warnar Wiggertzen, Adam Gerritzen, Hendrick Janzen, Hendrick Rijckzen, Elias de Haes, Cornelis Cornelissen Karseboom, Barent van Bruyninckwinckel, Willem Janzen van Middelum, Jan Evertzen van Heerden, Jan Evertzen Mattys en Willem Janzen Buys.

Reakties van klanten

"We hebben de plaat ontvangen en wil je ontzettend bedanken voor het schitterende resultaat. We zijn er echt super blij mee."

  - Petra, Amersfoort -

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, Rheden -

"De canvassen zien er super uit! 😊"

  - Jeanette, Joure -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Adriaen Backer

Backer (1935) schilderde in Haarlem en Amsterdam, waar hij geboren was. Zijn oom Jacob Adriaensz. Backer leerde hem het schildersvak. Hij reisde af naar ItaliŽ om daar het klassieke werk te bestuderen waarop veel werken uit de gouden eeuw zijn gebaseerd. Lubienitski leerde het portretschilderen op zijn beurt weer als leerling van Backer.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.