Weg met cipres en ster (Landweg in de Provence bij nacht)   |  Vincent van Gogh   |  Kunstdruk op ArtPanel

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 73 x 92 cm

Vanaf: € 253.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"Ik heb net mijn canvasdoek ontvangen en ben zeer tevreden! Dank voor de snelle afhandeling."

  - Caroline, Rotterdam -

"Wij hebben gisteren ons schilderij ontvangen en meteen opgehangen. Is ontzettend mooi."

  - Eric, Hengelo -

"Ik heb de drieluik ontvangen en deze hangt mooi te pronken in de woonkamer."

  - Gwenda, Sittard -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Weg met cipres en ster (Landweg in de Provence bij nacht) | Vincent van Gogh | Kunstdruk op ArtPanel

Kies uw maat/uitvoering

60 x 80 cm
€ 253.00
Nu gratis geleverd in NL
  
70 x 90 cm
€ 305.00
Nu gratis geleverd in NL
  
80 x 110 cm
€ 383.00
Nu gratis geleverd in NL
  
90 x 120 cm
€ 409.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Weg met cipres en ster (Landweg in de Provence bij nacht), door Vincent van Gogh

In mei 1890 schilderde van Gogh dit landschap in Saint-Remy. Het was het laatste werk dat hij daar maakte voordat hij afreisde naar Auvers-sur-Oise. Op schilderijen van deze periode staan meerdere cipressen afgebeeld. De compositie met een grote cipres centraal in het schilderij kon zijn broer Theo wel bekoren, hij vond dat het een sterke symboliek had. Het originele schilderij is in bezit van het Kröller Müller museum in Otterlo.


Kunstdruk op ArtPanel

Het kunstwerk wordt speciaal voor u direct op een 4 mm dik aluminium sandwich plaat gedrukt. Deze plaat is eerst met een witte onderlaag afgewerkt, u ziet dus geen aluminium aan de voor-of achterzijde. Dit materiaal wordt ook wel dibond genoemd. Een ophangplaatje wordt los meegeleverd, hiermee kunt u uw ArtPanel eenvoudig ophangen. Voor Artpanels vanaf 110 cm en groter wordt zelfs een compleet blind ophangframe voor de achterzijde los bijgeleverd. Deze kan eenvoudig op het paneel bevestigd worden (3M). Met een ArtPanel haalt u een fraaie, strakke uitvoering van uw favoriete kunstwerk in huis.

Een ArtPanel is geheel vlak en weinig reflecterend en daarmee gemakkelijk te plaatsen. Zoek u juist meer hoogglans? Dan kunt u beter plexiglas bestellen. Een Art panel heeft een moderne, strakke uitstraling en is ook geschikt voor nattere ruimtes als de keuken of badkamer.

Als speciale uitvoering (serie: Meesterlijke details) wordt Art Panel ook rond geleverd!


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.