Gezicht op Amsterdam richting het IJ   |  Jacob Isaacksz. van Ruisdael   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 41.3 x 40 cm

Vanaf: € 143.00

Levertijd: 8 werkdagen

Reakties van klanten

"Ontvangen hoor, helemaal goed."

  - Rick, Amsterdam -

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren, Tesnières, Frankrijk -

"Wat een ontzettend goede service! Hartelijk dank."

  - Ellen, Maasdijk -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Gezicht op Amsterdam richting het IJ | Jacob Isaacksz. van Ruisdael | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies uw maat/uitvoering

40 x 40 cm
€ 143.00
Nu gratis geleverd in NL
  
50 x 50 cm
€ 171.00
Nu gratis geleverd in NL
  
60 x 60 cm
€ 224.00
Nu gratis geleverd in NL
  
70 x 70 cm
€ 308.00
Nu gratis geleverd in NL
  
80 x 80 cm
€ 379.00
Nu gratis geleverd in NL
  
90 x 90 cm
€ 462.00
Nu gratis geleverd in NL
  
100 x 100 cm
€ 504.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Gezicht op Amsterdam richting het IJ, door Jacob Isaacksz. van Ruisdael

Van Ruisdael schilderde dit stadsgezicht rond 1665 - 1670. Het gezichtspunt is vanaf de de steigers rond de toren van het nieuwe stadhuis van Amsterdam (Paleis op de Dam) en kijkt richting het IJ.

Kenmerkend voor de stijl van Van Ruisdael is de poëtische weergave van de werkelijkheid. De schitterende Hollanse lucht neemt een groot deel van doek in beslag waardoor het een groot gevoel van vrijheid oproept.


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas (ook wel acryl glas) plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!
Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners). Het plexiglas is dan ook geschikt voor nattere ruimtes als de badkamer of de keuken. Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne glossy uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Hollandsche Meesters te integreren in een modern interieur.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.