Italiaans landschap met parasoldennen   |  Hendrik Voogd   |  Art walltex / naadloos behang

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: ca. 102 x 139 cm.

Vanaf: € 399.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"Hij hangt! Supermooi ook, deze!"

  - Suzanne, Zeist -

"Ik heb het behang in goede orde ontvangen. Bedankt voor de geweldige service!! Ik kan niet wachten tot mijn huisje klaar is en het op de muur zit!"

  - Laura, Oirschot -

"Bedankt voor de snelle levering! De lijst en de ophangbeugels zien er netjes uit."

  - Sander, Borne -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Italiaans landschap met parasoldennen | Hendrik Voogd | Art walltex / naadloos behang

Kies uw maat/uitvoering

Maatwerk: exact uw muurmaat tot 4 m2
€ 399.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 4 - 6 m2
€ 474.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 6 - 8 m2
€ 584.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 8 - 10 m2
€ 694.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 10 - 12 m2
€ 804.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 12 - 14 m2
€ 914.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 14 - 16 m2
€ 1024.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 16 - 18 m2
€ 1149.00
Nu gratis geleverd in NL
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 18 - 20 m2
€ 1244.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Italiaans landschap met parasoldennen, door Hendrik Voogd

Een sfeervol landschap van de tuin van de Villa Borghese in Rome, geschilderd in 1807. Dit landgoed was sinds de zestiende eeuw (als kleine wijngaard) van de familie Borghese, maar werd in de zeventiende eeuw met aangrenzende landerijen en wijngaarden verder uitgebreid. In dit typisch Italiaanse landschap vol met pijnbomen (parasoldennen) spelen kinderen in het gras. Hoewel de tuin als stadspark nu nog steeds bestaat is het haast onvoorstelbaar dat dit landschap inmiddels vrijwel geheel is opgenomen in de stad Rome.

Als je goed kijkt zie je in de achtergrond ook Villa Giulia (zie ook vergrotingen) en nog verder achterin de Monte Mario. Door de sfeer en het prachtige licht dat op de lager gelegen delen en achter de bomen valt krijgt het werk een bijzondere diepte. De kleur van de lucht varieert van blauw en grijs naar het geel van de zon.

Dit meesterwerk uit het Rijksmuseum werd door stylist Frans Uyterlinde van VT wonen gebruikt voor zijn interieur project in Rotterdam. Het is een waar meesterwerk voor uw muur, zowel los hangend als op grootformaat behang.


Art walltex / naadloos behang

Art walltex is een hoogwaardig materiaal dat bedoeld is om rechtstreeks op de muur aan te brengen. Hollandsche Meesters levert dit naadloos op één (grote) rol. Art walltex heeft een bijzonder luxe uitstraling.

We maken uw bestelling van Art walltex op zeer stevig (330 gr./m2) materiaal dat vrijwel niet scheurt en kreukt. Het materiaal is waterafstotend, afneembaar en heeft een lichte structuur.

Door de enorme scheurvastheid is het eventueel nog te herpositioneren tijdens het aanbrengen en zelfs na lange tijd nog in één keer geheel van de muur te verwijderen. Het aanbrengen is door de grote maat wat moeilijker dan de standaard rollen Art Wallpaper, dus enige ervaring of handigheid met het aanbrengen is wel nodig. Het Art walltex wordt doorgaans vanaf de rol van links naar rechts aangebracht. Het kan met de juiste lijm gelijmd worden op een vlakke, niet zuigende ondergrond. Afhankelijk van de ondergrond zijn Flexxs medium, Vescom 2000/3000 of Perfax Wandlijm Universeel bruikbare lijmsoorten. Hierbij wordt de muur met een roller voorzien van lijm.

Klanten binnen Nederland bieden wij als service tevens de mogelijkheid om dit materiaal direct door onze behangers aan te laten brengen. Kijk hiervoor onder het kopje Materialen bij Behangservice voor Art Walltex ([NL).

Wanneer u voor Maatwerk: exact op uw muurmaat kiest kunt u uw exacte muurmaat aangeven in stap 2 tijdens het afrekenen van uw bestelling. Indien u deze maat nog niet precies weet dan nemen wij na uw bestelling via het opgegeven e-mail adres nog even contact met u op. Wij voegen standaard 2 cm snijmarge aan uw muurmaat toe zodat u het gemakkelijk kunt aanbrengen. Voordat er geproduceerd wordt ontvangt u altijd eerst een voorbeeldje per mail ter goedkeuring.

Art walltex is geschikt voor thuis, maar ook zeer geschikt voor openbare ruimtes. Het materiaal heeft een B1 brandvertragingscertificaat en is goed afneembaar.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.