Scheepje zeilen   |  Bernardus Johannes Blommers   |  Kunstdruk op ArtPanel

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: n.b.

Vanaf: € 108.00

Levertijd: 7 werkdagen

Reakties van klanten

"Wow. Hij is nog mooier dan ik had verwacht. Echt prachtig."

  - Henriette, Epe -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, Harderwijk -

"We zijn erg tevreden met de geleverde schilderijen; kleuren van Het meisje in de rode kimono zijn prachtig geworden! Ook het ophangsysteem is makkelijk en hangen de stukken mooi strak tegen de muur."

  - Chantal, Zaandam -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Scheepje zeilen | Bernardus Johannes Blommers | Kunstdruk op ArtPanel

Kies uw maat/uitvoering

30 x 50 cm
€ 108.00
Nu gratis geleverd in NL
  
40 x 60 cm
€ 155.00
Nu gratis geleverd in NL
  
80 x 120 cm
€ 405.00
Nu gratis geleverd in NL
  
100 x 160 cm
€ 594.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Scheepje zeilen, door Bernardus Johannes Blommers

Het strand bij Scheveningen (en ook Katwijk) was een geliefd onderwerp voor Blommers. Hij schilderde er vele spelende kinderen. Wat dit schilderij zo mooi maakt is de lichtval. De duidelijk afgetekende schaduwen geven de aanwezigheid van de ochtendzon aan. De heldere lucht en de frisse highlights op gezicht en kleding benadrukken dat nog verder. Omdat ze in de ondiepe uitlopers spelen kunnen de kinderen onbezorgd wegdromen in hun spel waarbij ieder kind zijn eigen rol lijkt te vervullen. Al met al een typisch Hollands en herkenbaar meesterwerk.


Kunstdruk op ArtPanel

Het kunstwerk wordt speciaal voor u direct op een 4 mm dik aluminium sandwich plaat gedrukt. Deze plaat is eerst met een witte onderlaag afgewerkt, u ziet dus geen aluminium aan de voor-of achterzijde. Dit materiaal wordt ook wel dibond genoemd. Een ophangplaatje wordt los meegeleverd, hiermee kunt u uw ArtPanel eenvoudig ophangen. Voor Artpanels vanaf 110 cm en groter wordt zelfs een compleet blind ophangframe voor de achterzijde los bijgeleverd. Deze kan eenvoudig op het paneel bevestigd worden (3M). Met een ArtPanel haalt u een fraaie, strakke uitvoering van uw favoriete kunstwerk in huis.

Een ArtPanel is geheel vlak en weinig reflecterend en daarmee gemakkelijk te plaatsen. Zoek u juist meer hoogglans? Dan kunt u beter plexiglas bestellen. Een Art panel heeft een moderne, strakke uitstraling en is ook geschikt voor nattere ruimtes als de keuken of badkamer.

Als speciale uitvoering (serie: Meesterlijke details) wordt Art Panel ook rond geleverd!


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.