Vogels bij een balustrade met in de achtergrond het Amsterdamse stadhuis   |  Melchior d Hondecoeter   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 162 x 184 cm

Vanaf: € 108.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Ik heb het schilderij ontvangen en ben zeer tevreden! Bedankt!"

  - Jurre, Groningen -

"Hartelijk bedankt voor de snelle service!"

  - Kees, Enschede -

"Super veel dank voor zorgvuldige versturen van het behang naar Melbourne. Vrijdag ontvangen en vandaag erop laten zetten Het lijkt net of de lobster op tafel ligt: heel blij mee!!"

  - Sandra, Melbourne - Australie -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Vogels bij een balustrade met in de achtergrond het Amsterdamse stadhuis | Melchior d Hondecoeter | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies uw maat/uitvoering

50 x 60 cm
€ 108.00
Nu gratis geleverd in NL
  
60 x 70 cm
€ 114.00
Nu gratis geleverd in NL
  
70 x 80 cm
€ 123.00
Nu gratis geleverd in NL
  
80 x 90 cm
€ 125.00
Nu gratis geleverd in NL
  
100 x 110 cm
€ 171.00
Nu gratis geleverd in NL
  
90 x 110 cm
€ 173.00
Nu gratis geleverd in NL
  
110 x 120 cm
€ 203.00
Nu gratis geleverd in NL
  
120 x 140 cm
€ 224.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Vogels bij een balustrade met in de achtergrond het Amsterdamse stadhuis, door Melchior d Hondecoeter

Melchior d Hondecoeter vervaardigde dit schilderij in 1650. Hij verwerkte in dit schilderije twee pauwen (ijdelheid) en een uil (wijsheid). Op de achtergrond is het stadhuis op de Dam te zien. Er zou een verwijzing naar de grootsheid van dit stadhuis in verwerkt kunnen zijn. Mogelijk staan de pauwen symbool voor de (ijdelheid van de) Amsterdamse stadbestuurders.

Het werk met de fraai uitgewerkte vogelsoorten is eigendom van het Amsterdams Museum.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. De Hollandsche Meester van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.