Boeket met bloemen in een urn   |  Jan van Huysum   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 60 x 80 cm.

Vanaf: € 208.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"... ziet er goed uit. Dank!"

  - Aimee, Amsterdam -

"Vandaag al ontving ik de Canvas doek. Verrassend sneller dan gedacht en daar ben ik blij mee."

  - Carry, Westerbork -

"Vandaag hebben we het behang aangebracht. Perfect product! Volledig naadloos aan kunnen brengen en sneller dan ik had gedacht."

  - Edward, Woerden -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Boeket met bloemen in een urn | Jan van Huysum | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies uw maat/uitvoering

100 x 140 cm
€ 208.00
Nu gratis geleverd in NL
  
140 x 200 cm
€ 338.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Boeket met bloemen in een urn, door Jan van Huysum

Dit werk uit 1724 is een mooi voorbeeld van de enorme gedetailleerdheid van de werken van Van Huysum. De bloemen zijn fraai uitgewerkt en ook de urn is rijkelijk gedecoreerd. In tegenstelling tot de Barok periode is ten tijde van de bloeiperiode van Van Huysum (Rococo) een wat lichtere toets gebruikt. Zo heeft de schilder zijn stilleven geplaatst in een soort tuin omgeving. De achtergrond is hierdoor ook lichter en er zijn bomen op de achtergrond te zien.

Het werk is te zien in het Los Angels County Musuem of Art.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. De Hollandsche Meester van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.