Boeket met bloemen in een urn   |  Jan van Huysum   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 60 x 80 cm.

Vanaf: € 101.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Dank voor de doeken. De Gele Rijders van Breitner is echt geweldig! Heel blij mee om zo een stuk – anders onbereikbare – fenomenale kunst in huis te kunnen hebben."

  - Bart, Groningen -

"Dank je wel voor deze goede service. Ik ben hier heel erg blij mee."

  - Jenny, Amersfoort -

"Hartelijk dank voor u reactie en goede service."

  - Jannie, Arnemuiden -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Boeket met bloemen in een urn | Jan van Huysum | Canvasdoek

Kies uw maat/uitvoering

50 x 70 cm
€ 101.00
Nu gratis geleverd in NL
  
60 x 80 cm
€ 102.00
Nu gratis geleverd in NL
  
80 x 100 cm
€ 136.00
Nu gratis geleverd in NL
  
100 x 140 cm
€ 204.00
Nu gratis geleverd in NL
  
140 x 200 cm
€ 299.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Boeket met bloemen in een urn, door Jan van Huysum

Dit werk uit 1724 is een mooi voorbeeld van de enorme gedetailleerdheid van de werken van Van Huysum. De bloemen zijn fraai uitgewerkt en ook de urn is rijkelijk gedecoreerd. In tegenstelling tot de Barok periode is ten tijde van de bloeiperiode van Van Huysum (Rococo) een wat lichtere toets gebruikt. Zo heeft de schilder zijn stilleven geplaatst in een soort tuin omgeving. De achtergrond is hierdoor ook lichter en er zijn bomen op de achtergrond te zien.

Het werk is te zien in het Los Angels County Musuem of Art.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Vanaf een maat van 90 x 120 wordt er een extra tussenlat in het spanframe geplaatst. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Hollandsche Meester wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten ook in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.