Bestuursleden van de schutterscompagnie van St Sebastiaan te Amsterdam   |  Bartholomeus van der Helst   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 49.1 × 68.1 cm

Vanaf: € 105.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"De ontvanger van het schilderij (van Anton Mauve -Morgenrit langs het strand ) is er erg blij mee. Heel erg bedankt voor de goede en snelle levering."

  - Antoinette, Amsterdam -

"Dank u wel voor de snelle afhandeling van mijn bestelling"

  - Anja, Alkmaar -

"Hij hangt! Supermooi ook, deze!"

  - Suzanne, Zeist -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Bestuursleden van de schutterscompagnie van St Sebastiaan te Amsterdam | Bartholomeus van der Helst | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies uw maat/uitvoering

40 x 60 cm
€ 105.00
Nu gratis geleverd in NL
  
50 x 70 cm
€ 110.00
Nu gratis geleverd in NL
  

 

Bestuursleden van de schutterscompagnie van St Sebastiaan te Amsterdam, door Bartholomeus van der Helst

Een schutterscompagnie (of militie, schuttersgilde) was een groep vooraanstaande burgers die de zo rond de gouden eeuw politietaken uitvoerden. Vele bestuurders van schuttersgilden lieten zichzelf portretteren. In 1653 schilderde van der Helst dit werk. Afgebeeld zijn Joan Blaeu, Joan van der Poll en Albert Pater. De vierde persoon is niet bekend, maar zou de broer van de schilder zelf geweest kunnen zijn.

Het schilderij is eigendom van het Louvre.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek wordt altijd voor u op maat gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. De Hollandsche Meester van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u in het hoofdmenu onder het kopje Materialen.


Dit kunstwerk is ook leverbaar in andere materialen

 


Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.