Meesterlijke details

Reakties van klanten

"Ik heb hem ontvangen! Hij is prachtig! Dank u wel!"

  - Anneke, Zoetermeer -

"Dank je wel voor de goede service."

  - Annet, IJsselmuiden -

"We hebben de plaat ontvangen en wil je ontzettend bedanken voor het schitterende resultaat. We zijn er echt super blij mee."

  - Petra, Amersfoort -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken met het thema 'Meesterlijke details'

Soms zijn de details van onze meesterwerken zeker zo mooi als het complete werk zelf. In deze speciale serie verkent Hollandsche Meesters de fijnere details van de meest beroemde schilderijen. Vaak geeft een dergelijk detail aan de muur een bijzonder effect; meer rust en focus. Al onze meesterlijke details zijn vierkante uitsnedes zijn daarom overal makkelijk te plaatsen.


De onderstaande schilderijen met het thema 'Meesterlijke details' kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters: