(Amsterdamse) impressionisten

Reakties van klanten

"Zijn er erg blij mee. Bedankt voor de snelle service!"

  - Nathalie, Utrecht -

"Het behangen was een mooie en leuke klus. Mooie doordachte printtechniek. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik ben opgroeid in Den Haag en heb nu een schitterende blik "op het strand"."

  - Fred, Tilburg -

"We zijn helemaal blij met ons kunstwerk! Bedankt voor je goede adviezen. Groeten uit Venlo."

  - Jo, Venlo -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken met het thema '(Amsterdamse) impressionisten'

Een doorontwikkeling van de Haagse school was het Amsterdam impressionisme. Schilders als George Breitner en Isaac Israels, Willem de Zwart en Jan Toorop zijn voorbeelden van deze kunststroming. Het verschil met de Haagse en Larense School is gelegen in de onderwerpen die men schilderde (vnl. stedelijk) maar ook doordat het met een fractie grovere toets geschilderd is. Minder hangend naar somberheid en zeker iets vrolijker van kleur.


De onderstaande schilderijen met het thema '(Amsterdamse) impressionisten' kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 105.00

Vanaf  € 105.00

Vanaf  € 221.50

Vanaf  € 71.00

Vanaf  € 92.00

Vanaf  € 73.00

Vanaf  € 101.00

Vanaf  € 69.00

Vanaf  € 81.00

Vanaf  € 69.00

Vanaf  € 74.00

Vanaf  € 78.00

Vanaf  € 81.00

Vanaf  € 28.50

Vanaf  € 81.00