Abstracte kunst

Reakties van klanten

"Het pakket is afgeleverd. Dank voor de goede afhandeling."

  - Arend-jan, Ede -

"We zijn erg tevreden met de geleverde schilderijen; kleuren van Het meisje in de rode kimono zijn prachtig geworden! Ook het ophangsysteem is makkelijk en hangen de stukken mooi strak tegen de muur."

  - Chantal, Zaandam -

"Het is super. Precies zoals ik hoopte!"

  - Anouk, Arnhem -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken van het genre Abstracte kunst

Voor velen een stap voorbij de realistische kunst. Niet langer is de realiteit de belagrijkste leidraad, maar een hoger doel of een gevoel. De kunstenaar komt bij abstractie los van de allerdaage wereld om ons heen en neemt de kijker mee naar een ander plan. Kleur, vorm, ritme zijn hierin belangrijk.

De onderstaande schilderijen van het genre Abstracte kunst kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

Vanaf  € 99.00

Vanaf  € 113.00