Stadsgezicht

Reakties van klanten

"Ik heb hem ontvangen! Hij is prachtig! Dank u wel!"

  - Anneke R., Zoetermeer -

"Gisteren is het doek opgehangen. Het ging vrij eenvoudig en ik ben er erg tevreden over."

  - Ria B., Amsterdam -

"Ik wil jullie nog even bedanken voor de nette levering van mijn mooie davidsz de heem canvas. Hij is boven verwachting ! Mooie kwaliteit, bedankt hier voor."

  - Celeste Z., Boskoop -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het Stadsgezicht

De stadsgezichten geven veelal een mooi inkijkje in de opbouw van de steden in de 16e, 17e en 18e eeuw. De havens, pleinen en straten van de historische binnensteden lagen er al. Soms werd de stad nog sterk uitgebreid zoals te zien in enkele overzichtswerken uit Amsterdam en Haarlem. De unieke kleding van de figuren en de vervoersmiddelen die zijn afgebeeld geven een sfeer weer die, anders dan heden ten dage, vaak klopt met de historische omgeving.


De onderstaande schilderijen uit het Stadsgezicht kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

 

Vanaf  € 78.00

 

Vanaf  € 71.00

 

 

Vanaf  € 92.00

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 81.00

 

Vanaf  € 28.50