Stilleven

Reakties van klanten

"Wow. Hij is nog mooier dan ik had verwacht. Echt prachtig."

  - Henriette L., Epe -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy van der M., Julianadorp -

"Super mooi dit!"

  - Yvon L., Muiderberg -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het Stilleven

De stilllevens worden in de gouden eeuw vaak in realistische vorm geschilderd. Vaak overdadig qua opzet (bloemen, etenswaren) en zelden eenvoudig wat betreft de compositie. Veelal waren het pronkstukken voor de meer chique huizen. De schilder toont zijn meesterschap door het uitwerken van details in de compositie als ook de structuur en uitdrukking van de materialen die hij schildert. Zo ontstaat een min of meer realistische weergave van een gestileerde setting.


De onderstaande schilderijen uit het Stilleven kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

 

Vanaf  € 78.00

 

 

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 81.00

 

Vanaf  € 88.00

 

Vanaf  € 74.00