Landschap

Reakties van klanten

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren, Tesnières, Frankrijk -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, Julianadorp -

"De ontvanger van het schilderij (van Anton Mauve -Morgenrit langs het strand ) is er erg blij mee. Heel erg bedankt voor de goede en snelle levering."

  - Antoinette, Amsterdam -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het Landschap

Van heidelandschap tot polder, bos of duin; het Hollandse landschap is veel vastgelegd door de Hollandsche Meesters van de schilderkunst. Door zijn unieke kenmerken is het typisch Nederlandse landschap direct herkenbaar. Het is veelal niet echt ruig, eerder door mensenhanden gemaakt. Een pad, een sloot of een weiland, alle delen van het landschap worden belicht. Naast de neo klassieke en barokke schilders hadden ook meer impressionistische schilders oog voor het landschap waarin zij woonden. Dit levert een prachtig palet van schilderstijlen op, die allen het uniek Nederlandse gevoel over weten te brengen. Een uitzondering hierop zijn natuurlijk de werken van Van Gogh. Deze landschappen zijn veelal in Frankrijk tot stand gekomen. Dit resulteert ook direct in een geheel andere lichtval en sfeer, los nog van de schilderstijl zelf.


De onderstaande schilderijen uit het Landschap kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 71.00

 

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 71.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 201.50

 

Vanaf  € 87.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 78.00

 

Vanaf  € 78.00

 

Vanaf  € 71.00

 

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

 

Vanaf  € 28.50