Bloemen en bloeiende planten

Reakties van klanten

"Heb het bestelde doek donderdag ontvangen! Het ziet er mooi uit!"

  - Jos D., Capelle a/d IJssel -

"PRACHTIG. Bedankt voor je flexibiliteit, hij hang op een mooie plek boven de bank :)"

  - Jeroen de R., Tholen -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca B., Den Haag -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het Bloemen en bloeiende planten

De natuur was al een geliefd onderwerp om te schilderen. Maar met de komst van de zgn. pronkstukken werden bloemen en boeketten veelvuldig in een stilleven gevat. Deze schilderijen werden voroal gemaakt om middels het vakmanschap van de schilder in kwestie te tonen dat de opdrachtgever zich dergelijke weelde kon veroorloven. Met name De Heem stond bekend om de fijne details die hij in zijn schilderijen wist te verwerken. Ook van Gogh is een groot schilder van bloemen en bloeiende bomen. Zijn interpretaties waren zelden zeer nauwkeurig maar veelal raken ze de essentie van bloei en de start van nieuw leven op geheel eigen wijze. Naast zijn zonnebloemen schilderde hij in Zuid Frankrijk veel landschappen met schitterende bloeiende (fruit) bomen.


De onderstaande schilderijen uit het Bloemen en bloeiende planten kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 78.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 78.00

 

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 81.00

 

Vanaf  € 88.00

 

Vanaf  € 74.00