Het leven in en om de stad

Reakties van klanten

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca B., Den Haag -

"Ik heb het behang in goede orde ontvangen. Bedankt voor de geweldige service!! Ik kan niet wachten tot mijn huisje klaar is en het op de muur zit!"

  - Laura van N., Oirschot -

"Nog bedankt voor de service. Het doek hangt er mooi bij."

  - Rob J., Den Bosch -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kunstwerken uit het Het leven in en om de stad

Waar de rijken en de handelaren zich in toenemende mate in de stad ophielden werd het leven in en om de stad een gewild onderwerp. Het heeft zelfs tot eigen kunststromingen geleid, waarbij het 'echte' leven centraal staat in plaats van een gestyleerde werkelijkheid. Ook mooi is om te zien dat de (uitbreidingen van) de verstedelijking goed is te zien. Zowel in de grootte als in de afgebeelde handelingen, kleding en vervoersmiddelen.


De onderstaande schilderijen uit het Het leven in en om de stad kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Hollandsche Meesters:

 

 

Vanaf  € 78.00

 

Vanaf  € 71.00

 

 

Vanaf  € 71.00

 

Vanaf  € 92.00

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 69.00

 

Vanaf  € 81.00

 

 

Vanaf  € 74.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 81.00

 

Vanaf  € 28.50