OVERZICHT MATERIALEN

Nederlands beroemdste schilders

De rijke schildertraditie uit de Gouden Eeuw (en lang daarna) heeft tot op de dag van vandaag een magische aantrekkingskracht.

Kunstwerken van o.a. Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, Isaac Israëls, Johannes Vermeer, Ferdinand Bol, Salomon van Ruysdael, Jan Steen en vele andere Nederlandse schilders zijn nu voor iedereen bereikbaar. In ons assortiment hebben we canvasdoeken van schilderijen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Varierend in stijl van barok tot impressionistisch en qua onderwerpkeuze van portretten en landschappen tot genrestukken.

Hier vindt u een overzocht van alle Hollandsche Meesters waarvan kunstwerken leverbaar zijn op canvas, Art-wallpaper (behang) of als ansichtkaart.

Reakties van klanten

"Nogmaals dank voor de vlotte levering, zodat wij het schilderij as weekend mee kunnen nemen naar Oostenrijk."

  - Frits, Hellouw -

"Hij zit erop!! Heel mooi, eyecatcher in huis!"

  - Petra, Havelte -

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, Putten -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit de volgende materialen:

sorteer op:

Canvasdoek Luxe (4 cm frame)  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Dit frame is niet zichtbaar aan de voorzijde. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame.
Canvasdoek  Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft de Hollandse Meester van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik (onzichtbaar) houten spanframe.
Ophangset voor canvas  Ophangset voor canvas

Met de ophangset kunt u eenvoudig uw canvasdoek ophangen.
Art wallpaper / behang  Art wallpaper / behang

Wij leveren onze Hollandse meesters ook als Art wallpaper! Hiervoor wordt de hoogste kwaliteit klasse A dubbellaags†(non-woven) vliesbehang gebruikt.†Met een Art wallpaper van Hollandsche Meesters maakt u elke kamer of hal bijzonder!
Kunstdruk op (plexi) glas  Kunstdruk op (plexi) glas

Geef uw klassieke Hollandsche Meester een strakke uitstraling met extra diepte door deze als kunstdruk op plexiglas te bestellen. De perfecte oplossing voor een modern interieur. Wordt geleverd inclusief onzichtbaar ophangsysteem aan de achterzijde.
Art walltex / naadloos behang  Art walltex / naadloos behang

Art walltex is een hoogwaardig product dat bedoeld is om zonder naden rechtstreeks op de muur aan te brengen.
Art deco doek met aluminium spanframe  Art deco doek met aluminium spanframe

Dit doek is zeer geschikt voor projecten en grotere (of oneffen) wanden en wordt exact op maat voor u gemaakt. Het Art Deco doek is een naadloze oplossing waarbij doek gespannen wordt op een aluminium frame.
Inlijst service: baklijsten  Inlijst service: baklijsten

Het inlijsten van uw Hollandsche Meester met onze houten schilderijlijsten geven uw reproductie nog meer uitstraling! Het is een 10 mm dikke baklijst die voorzien is van een extra trapje aan de binnenzijde.
Ansichtkaarten set  Ansichtkaarten set

Een selectie van de grootste Hollandsche Meesters op ansichtkaart-karton. De kaarten hebben een afmeting van 14,8 x 10,5 cm en een exclusieve 'velvet soft touch' afwerkingslaag.†
Miniatuur kunst op hout  Miniatuur kunst op hout

Een miniatuur op hout brengt het kunstwerk tot leven. Het zijn robuuste, karakteristieke blokken met een kunstprint. Perfect om speels neer te zetten in huis, kantoor of showroom.
Akoestisch vilt  Akoestisch vilt

Akoestisch vilt wordt gebruikt om een ruimte waar ArtDeco doeken worden toegepast nog betere akoestische eigenschappen te geven. Het materiaal dat Hollandsche Meesters voor haar ArtDeco doeken gebruikt heeft van zichzelf al een klein effect op de akoestiek doordat het een ietwat open structuur heeft. Door de toepassing van akoestisch vilt achter het doek wordt dit nog beter.†