OVERZICHT MATERIALEN

Nederlands beroemdste schilders

De rijke schildertraditie uit de Gouden Eeuw (en lang daarna) heeft tot op de dag van vandaag een magische aantrekkingskracht.

Kunstwerken van o.a. Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, Isaac Israëls, Johannes Vermeer, Ferdinand Bol, Salomon van Ruysdael, Jan Steen en vele andere Nederlandse schilders zijn nu voor iedereen bereikbaar. In ons assortiment hebben we canvasdoeken van schilderijen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Varierend in stijl van barok tot impressionistisch en qua onderwerpkeuze van portretten en landschappen tot genrestukken.

Hier vindt u een overzocht van alle Hollandsche Meesters waarvan kunstwerken leverbaar zijn op canvas, Art-wallpaper (behang) of als ansichtkaart.

Reakties van klanten

"Het is super. Precies zoals ik hoopte!"

  - Anouk, Arnhem -

"... dank voor de snelle reactie en levering!"

  - Benthe, Utrecht -

"Super mooi dit!"

  - Yvon, Muiderberg -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit de volgende materialen:

sorteer op:

Canvasdoek  Canvasdoek

Het canvasdoek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik (niet zichtbaar) houten spanframe.
Canvasdoek Luxe (4 cm frame)  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Canvasdoek Luxe heeft extra uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. extra stevigheid.
Ophangset voor canvas  Ophangset voor canvas

Met de ophangset kunt u eenvoudig uw canvasdoek ophangen.
Art wallpaper / behang  Art wallpaper / behang

Voor dit behang in banen wordt de hoogste kwaliteit klasse A dubbellaags (non-woven) vliesbehang gebruikt. En met maatwerk heeft u altijd de beste uitsnede voor uw kamer.
Kunstdruk op (plexi) glas  Kunstdruk op (plexi) glas

Plexiglas heeft een glossy uitstraling met extra diepte. De perfecte oplossing voor een modern interieur. Wordt geleverd inclusief onzichtbaar ophangsysteem.
Art walltex / naadloos behang  Art walltex / naadloos behang

Art walltex is een naadloos, hoogwaardig en goed afneembaar product. Samen met de designer maakt u met de maatwerk oplossing een perfect passende decoratie voor uw muur.
Art deco doek met aluminium spanframe  Art deco doek met aluminium spanframe

Dit doek met weefstructuur is ook geschikt om grotere wanden te bekleden en wordt op maat gemaakt. Het heeft een warme en toch strakke uitstraling. Zo tranformeert u uw muur in een echt meesterwerk. Het doek is voorzien van een onzichtbare pees en wordt gespannen in een (alu, zwart of wit) frame.
Inlijst service: baklijsten  Inlijst service: baklijsten

Het inlijsten van uw Hollandsche Meester met onze houten schilderijlijsten geven uw reproductie nog meer uitstraling! Het is een 10 mm dikke baklijst die voorzien is van een extra trapje aan de binnenzijde.
Ansichtkaarten set  Ansichtkaarten set

Een selectie van de grootste Hollandsche Meesters op ansichtkaart-karton. De kaarten hebben een afmeting van 14,8 x 10,5 cm en een exclusieve 'velvet soft touch' afwerkingslaag. 
Miniatuur kunst op hout  Miniatuur kunst op hout

Een miniatuur op hout brengt het kunstwerk tot leven. Het zijn robuuste, karakteristieke blokken met een kunstprint. Perfect om speels neer te zetten in huis, kantoor of showroom.
Acoustic Art paneel  Acoustic Art paneel

Het AcousticArt paneel is speciaal ontwikkeld om nagalm (echo) te verminderen. Het bestaat uit een frame en een geluiddempend materiaal met bedrukking waarvan de kern voor 90% is gemaakt van gerecyclede katoenvezels.
Akoestisch vilt  Akoestisch vilt

Akoestisch vilt wordt gebruikt om een ruimte waar ArtDeco doeken worden toegepast nog betere akoestische eigenschappen te geven.