OVERZICHT AcousticArt paneel

AcousticArt paneel

Wie kent niet de hinder van een ruimte met een slechte akoestiek? Dit kan bijzonder vermoeidend zijn, zowel op het kantoor als thuis. In commerciŽle ruimtes of in de horeca kan het zelfs direct klanten kosten. Dit akoestische paneel combineert de perfecte oplossing voor dit probleem met een prachtig kunstwerk en een zachte uitstraling van een doek.

Het AcousticArt paneel is speciaal ontwikkeld om nagalm (echo) in een ruimte te verminderen, met name in de spraakfrequenties. Het bestaat uit een zwart alu frame, dempend materiaal en is aan de voorzijde afgewerkt met een op ArtDeco doek lijkend materiaal. Dus met een lichte structuur. De kern is voor 90% gemaakt van gerecyclede katoenvezels en wordt opgehangen met een speciaal (meegeleverd) ophang systeem. Door deze wijze van ophangen (2 cm van de muur) wordt de dempende werking het grootst.

Hou voor het beste effect minimaal 1/5 van de grondoppervlakte aan voor de oppervlakjte van de AcousticArt panelen. Optimaal effect bereikt u bij ongeveer 1/3 van de grondoppervlakte aan akoestische panelen.

Een enkel AcousticArt paneel is maximaal 150 x 230 cm en wordt exact op maat voor u gemaakt. LET OP: grotere oppervlaktes worden automatisch opgedeeld in meerdere frames/panelen van gelijke grootte. De dikte van het frame is 3 cm.

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"Ik heb het schilderij ontvangen en ben zeer tevreden! Bedankt!"

  - Jurre , Groningen -

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren , TesniŤres, Frankrijk -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca , Den Haag -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

In dit materiaal zijn de volgende kunstwerken te verkrijgen:

1 2 3 4 >