Vergadering van officieren en onderofficieren van de Cluveniersschutterij | Frans Hals

 

Vergadering van officieren en onderofficieren van de Cluveniersschutterij

Op dit schuttersstuk uit 1633 zijn de officieren en onderofficieren van de Cluveniersschutterij geportretteerd. De wapens waarme ze afgebeeld zijn geven aan welke functie de mannen bekleedden.

Het is een van de vijf schuttersstukken die Frans Hals in Haarlem heeft gemaakt. Het is onderdeel van de collectie van het Frans Hals Museum.

Reakties van klanten

"Ik heb net mijn canvasdoek ontvangen en ben zeer tevreden! Dank voor de snelle afhandeling."

  - Caroline van der M., Rotterdam -

"Vandaag hebben wij het canvas in goede orde ontvangen. Heel hartelijk dank voor de snelle en goede service."

  - Petra T., Veghel -

"Heel mooi!†Ik kan niet wachten.. :)"

  - Cynthia de B., Hoorn -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €77.00
Nu gratis verzending!

 

Vanaf  €97.00
Nu gratis verzending!

 

 

Door Frans Hals

Frans Hals werkte zijn gehele leven in en om Haarlem maar is geboren in Antwerpen. Hij is vooral bekend van de schuttersstukken en portretten, maar schilderde ook genrestukken. De werken zijn veelal kleurig en vrij uitbundig. Zijn schilderijen werden ook door van Gogh bewonderd, hoewel deze zeker geen tijdgenoten waren.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.