Perfax Roll-on | Hollandsche Meesters

 

Perfax Roll-on

Gemakkelijk te rollen behanglijm voor ArtWallpaper vliesbehang (niet optimaal geschikt voor ArtWalltex). Pakje aanlengen met leidingwater en dan is het geschikt voor ongeveer 20 m2 ArtWallpaper behang. Alleen te bestellen in combinatie met ArtWallpaper van Hollandsche Meesters.

Ontdek nog veel meer...

Reakties van klanten

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, Den Haag -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, Harderwijk -

"Ziet er prachtig uit!"

  - Femke, Eindhoven -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

 

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste foto's en projecten via Facebook en Instagram:

Facebook Instagram

Zekerheden van Hollandsche Meesters

  Service en kwaliteit sinds 2012
  Van klein tot XXXL formaat
  Direct contact met de ontwerper
  Grote collectie kunst en materialen
  Elk product op maat gemaakt
  Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Hollandsche Meesters

Naast de kunstwerken op plexiglas, canvas en behang leveren we ook ansichtkaarten, kadobonnen, lijsten, ophangmaterialen, behanglijm en behangers. Hollandsche Meesters brengt de rijke kunsthistorie van Nederlands schilders binnen bereik van iedereen!

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.