De pose (La pose) | David Oyens

 

De pose (La pose)

La pose is een voorbeeld uit de vele werken die zich in het atelier van de schilders afspeelde.

Dit schilderij werd in 1890 geschilderd en is mede opvallend door de lichte toets die zo kenmerkend was voor Oyens, maar ook door het opvallende gezichtspunt, het achteraanzicht van het eigenlijke onderwerp van de uitgebeeldde schilder.

Reakties van klanten

"Dank je wel voor deze goede service. Ik ben hier heel erg blij mee."

  - Jennyb, Amersfoort -

"Nogmaals dank je wel voor de super snelle levering!"

  - Carla en Leo, Apeldoorn -

"Nogmaals dank voor de vlotte levering, zodat wij het schilderij as weekend mee kunnen nemen naar Oostenrijk."

  - Frits, Hellouw -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €71.00
Nu gratis verzending!

 

Over David Oyens

Davis Oyens vormde samen met zijn tweelingbroer Pieter een schildersduo. Hij bracht een groot deel van zijn leven door in Brussel waar hij samen met zijn broer een atelier had. Ze groeiden op in Amsterdam als zoons van de bankier Hendrik Gerard Oijens.

In zijn latere leven, toen zijn broer was overleden, heeft hij zich samen met zijn vrouw in Arnhem gevestigd.

Het oeuvre bevat veel scenes uit het atelier van de broers. Het werk is beÔnvloed door de visie op het moderne leven van het Brusselse kunstenaarsgezelschap La Sociťtť Libre de Beaux-Arts.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.