Bloemen in een vaas met schelpen en insecten | Balthasar van der Ast

 

Bloemen in een vaas met schelpen en insecten

Dit schilderij uit 1630 is te vinden in de prestigieuze National Gallery. Het is te zien dat van der Ast de leermeester van o.a. De Heem is geweest. Met veel detail schilderde hij dit boeket, maar daarin verwerkt aandacht voor de natuur met het leven in diverse verschijningsvormen. Zo zijn er schelpen afgebeeld, maar bijvoorbeeld ook een spinnetje, een sprinkhaan en een vlinder.

Door de grijsblauwe achtergrond is dit werk niet alleen prachtig als zelfstandig kunstwerk aan de muur, maar ook als uitsnede kan hij heel mooi muurvullend gemaakt worden, met een dramatisch verlopende achtergrond van donker naar licht.

Reakties van klanten

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, Den Haag -

"Deze uitsnede is helemaal naar wens, fijn dat dit nog even geverifieerd wordt!"

  - Jody, Riethoven -

"Nogmaals dank je wel voor de super snelle levering!"

  - Carla en Leo, Apeldoorn -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Zekerheden van Hollandsche Meesters

 Service en kwaliteit sinds 2012
 Van klein tot XXXL formaat
 Direct contact met de ontwerper
 Grote collectie kunst en materialen
 Altijd op maat voor u gemaakt
 Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Balthasar van der Ast

Van der Ast werd in 1593 geboren in Middelburg. Hij bracht zijn schilderende leven door in o.a. Utrecht en Delft. Hij was lid van het Sint-Lucas gilde en leermeester van o.a. Jan Davidsz. De Heem en Abraham Bosschaert. Hij is voornamelijk bekend vanwege zijn bloemstillevens. Doorgaans ook rijkelijk voorzien van dieren, schelpen en ander objecten zoals gebruikelijk voor dergelijke pronkstukken. Zijn bekendste werken zijn terug te vinden in het Rijksmuseum en The National Gallery.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.