Portret van een stel | Frans Hals

 

Portret van een stel

Afgebeeld zijn zeer waarschijnlijk Isaac Abrahamsz Massa en Beatrix van der Laen.Het betreft een huwelijksportret uit 1622 met een (voor die tijd) ongewoon ongedwongen pose. De schilder was bevriend met het net getrouwde stel waardoor waarschijnlijk voor een minder formele opzet is gekozen. Frans Hals schilderde de liefdestuin rechts van de vrouw en links op de voorgrond tevens een distel met de opmerkelijke naam 'mannentrouw'.

Reakties van klanten

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, Putten -

"Super ! Helemaal naar wens."

  - Marjolein, Hilversum -

"Het schilderij van Breitner (120 x 120) hangt prachtig. We zijn er ontzettend blij mee en krijgen veel complimenten van mensen die op bezoek komen."

  - Marja, Arnhem -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Door Frans Hals

Frans Hals werkte zijn gehele leven in en om Haarlem maar is geboren in Antwerpen. Hij is vooral bekend van de schuttersstukken en portretten, maar schilderde ook genrestukken. De werken zijn veelal kleurig en vrij uitbundig. Zijn schilderijen werden ook door van Gogh bewonderd, hoewel deze zeker geen tijdgenoten waren.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.