In de paskamer bij Hirsch | Isaac IsraŽls

 

In de paskamer bij Hirsch

Het warenhuis Hirsch & Cie, op de hoek van het Leidscheplein, was een geliefde lokatie voor IsraŽls. Hij schilderde er ook mannequins. De vrouw past een pastel roze jurk. De kleuren van de verkoopster die de jurk aanmeet past perfect in de sfeer van de omgeving, de muur en de jurk. Israels schilderde het model van de achterkant maar door de spiegel zien we ook haar gezicht. Deze truc werd ook door Breitner toegepast.

Reakties van klanten

"Heel hartelijk dank voor de service."

  - Marco, Made -

"Ik heb net mijn canvasdoek ontvangen en ben zeer tevreden! Dank voor de snelle afhandeling."

  - Caroline, Rotterdam -

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, Julianadorp -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €70.00
Nu gratis verzending!

 

Vanaf  €97.00
Nu gratis verzending!

 

 

Over Isaac IsraŽls

Isaac IsraŽls (1865) is een Hollandsche Meester behorende tot de Amsterdamse impressionisten van de 19e eeuw. Zijn vader, Jozef IsraŽls was een bekend Haagse school kunstenaar. Zelf woonde en werkte hij o.a. in Den Haag, Amsterdam, Parijs en Londen. In zijn impressionistische werken zijn veelal Franse invloeden terug te zien. Bekende schilderijen van zijn hand zijn o.a.: Twee mannequins bij Hirsch, Ezeltjes rijden aan het strand en Liggend naakt (Sjaantje van Ingen).

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.