Kapitein Roelof Bicker en luitenant Jan Michielsz Blaeuw | Bartholomeus van der Helst

 

Kapitein Roelof Bicker en luitenant Jan Michielsz Blaeuw

Volledige titel: 'Officieren en andere schutters van wijk VIII in Amsterdam onder leiding van kapitein Roelof Bicker en luitenant Jan Michielsz Blaeuw'

Dit schuttersstuk is te bewonderen in de nachtwachtzaal in het Rijksmuseum. Het betreft het vendel van kapitein Roelof Bicker en luitenant Jan Michielsz Blaeuw. Afgebeeld zijn verder onder andere vaandrig Pieter Hulft, sergeant Dirck de Lange, sergeant Jochem Rendorp. De lokatie is bierbrouwerij de Haan in Amsterdam.
Het schilderij uit 1639 is eigendom van de gemeente Amsterdam.

Voor de canvas uitvoering van deze Hollandsche Meester worden boven en onderzijde gespiegeld op deze kanten zodat de voeten zoals op het voorbeeld getoond op de voorzijde mooi in beeld blijven.
Van dit werk zijn ook heel goed zeer brede muren Art Wallpaper of naadloos Walltex te maken.

Reakties van klanten

"Ik dank u hartelijke voor uw goede service! Het doek is prachtig, we zijn er erg blij mee."

  - Anita, Wieringerwerf -

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, Den Haag -

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, FŲrslŲv, Zweden -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €314.00
Nu gratis verzending!

 

Vanaf  €219.00
Nu gratis verzending!

 

Over Bartholomeus van der Helst

van der Helst kwam oorspronkelijk uit Haarlem en werkte in de jaren dertig van de gouden eeuw in een eigen atelier in Amsterdam. Hij was beeldbepalend voor zijn tijd en maakte naast portretten diverse schuttersstukken. Hij schilderde tot zijn dood in 1670.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.