Terugkeer van de kudde | Anton Mauve

 

Terugkeer van de kudde

Mauve heeft bijzonder veel schapen en kuddes geschilderd in de omgeving van Laren. Dit werk uit 1886 is daarvan waarschijnlijk een van de mooiste. De sfeer van het schilderij en rustige kleurgebruik gecombineerd met de losse techniek waarmee het opgezet is meesterlijk. Het schilderij is onderdeel van de collectie van het Philadelphia Museum of Art.

Reakties van klanten

"Erg gelukkig met de canvas. Dankjewel voor de goede service!"

  - Sanne, Etten-Leur -

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren, Tesnières, Frankrijk -

"Bedankt voor de prettige afhandeling."

  - Manita, Meerssen -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Zekerheden van Hollandsche Meesters

 Service en kwaliteit sinds 2012
 Van klein tot XXXL formaat
 Direct contact met de ontwerper
 Grote collectie kunst en materialen
 Altijd op maat voor u gemaakt
 Speciale wensen welkom!

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Anton Mauve

De geboren Zaankanter Anton Mauve, getrouwd met een nicht van Vincent van Gogh, was eerst prominent lid van de Haagse School. Later is hij de belangrijkste figuur van de Larense School gebleken. Veel werk is dan ook in die omgeving geschilderd.
Na zijn dood schilderde Van Gogh zijn 'Souvenir de Mauve' als eerbetoon. Ook dat werk vindt u terug op de site van Hollandsche Meesters.

 

Keuze hulp

Hollandsche Meesters worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.