De Schuttersmaaltijd   |  Bartholomeus van der Helst   |  Art deco doek met aluminium spanframe

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 232 x 547 cm.

Vanaf: € 385.00

Levertijd: 8 werkdagen

Reakties van klanten

"Heel hartelijk dank voor de service."

  - Marco, Made -

"Wat een fijne website!"

  - Marrit, Leeuwarden -

"Gisteren is het doek opgehangen. Het ging vrij eenvoudig en ik ben er erg tevreden over."

  - Ria, Amsterdam -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

De Schuttersmaaltijd | Bartholomeus van der Helst | Art deco doek met aluminium spanframe

Kies een uitvoering

Maatwerk: exact uw muurmaat tot 4 m2
€ 385.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 4 - 5 m2
€ 442.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 5 - 6 m2
€ 498.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 6 - 7 m2
€ 555.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 7 - 8 m2
€ 611.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 8 - 9 m2
€ 667.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 9 - 10 m2
€ 723.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 10 - 11 m2
€ 779.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 11 - 12 m2
€ 835.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 12 - 14 m2
€ 947.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 14 - 16 m2
€ 1059.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 16 - 18 m2
€ 1171.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
Maatwerk: exact uw muurmaat 18 - 20 m2
€ 1283.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

De Schuttersmaaltijd, door Bartholomeus van der Helst

Dit is het meest beroemde werk van Bartholomeus van der helst: ‘De Schuttersmaaltijd’. Hij schilderde dit schuttersstuk in 1648 naar aanleiding van de Vrede van Munster , waarmee het einde van de tachtigjarige oorlog werd ingeluid. Afgebeeld is een maaltijd tijdens de schietwedstrijd die ter ere van de overwinning werd georganiseerd. Door het raam is de Singel in Amsterdam te zien.

Bij Hollandsche Meesters is dit schilderij op groot formaat te bestellen.


Art deco doek met aluminium spanframe

Dit doek tranformeert uw ruimte en is ook uitstekend geschikt voor projecten en grotere (of oneffen) wanden. Het wordt exact op maat voor u gemaakt. Het Art deco doek is een naadloze oplossing waarbij doek gespannen wordt op een aluminium frame. Dit wordt elders ook wel eens als muurmeester aangeduid. Wij maken het doek met een zichtbare canvasstructuur op de door u aangegeven maat en deze wordt vervolgens rondom afgewerkt met een onzichtbare pees. Deze pees wordt vanaf de voorzijde in het 19 mm diepe frame aangebracht. Vanaf de voorzijde is hierdoor slechts een klein randje frame zichtbaar nog. Het ietwat elastische doek met canvasstructuur wordt door deze wijze van aanbrengen permanent op spanning gehouden. Het doek is B1 brandvertragend. In verband met de maximale printbreedte van 306 cm worden meerdere banen doek samengevoegd wanneer de beide zijden van het Art Deco doek groter zijn dan 306 cm. Wanneer de hoogte of de breedte kleiner is dan 306 cm is deze opdeling niet nodig.

Het Art deco doek biedt verder als voordeel dat u op termijn altijd het doek nog kunt afwisselen met behoud van het frame. Art Deco doek wordt geleverd als los doek en pakket met frame in delen. Het frame moet stevig op de muur geschroeft worden.

Wanneer u voor Maatwerk: exact op uw muurmaat kiest kunt u uw maat aangeven in stap 2 tijdens het afrekenen van uw bestelling. Indien u deze maat nog niet exact weet dan nemen wij na uw bestelling via het opgegeven e-mail adres nog even contact met u op. Ook kunt u bij de speciale wensen aangeven wanneer u een zwart frame wilt bestellen i.p.v. de standaard aluminium kleur (mooi bij een donker doek bijvoorbeeld). Voordat er geproduceerd wordt ontvangt u altijd eerst een voorbeeldje per mail ter goedkeuring.

TIP: Wilt u de akoestiek met uw Art Deco doek verbeteren met wat minder galm en betere spraakverstaanbaarheid? Kijk dan eens onder het kopje materialen bij Akoestisch vilt. Dit geluiddempende materiaal kunt u direct mee bestellen bij uw ArtDeco doek. Een andere (nog meer dempende) optie is ons speciale Acoustic Art paneel.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.