Kinderen der zee   |  Jozef IsraŽls   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 48.5 x 93.5 cm.

Vanaf: € 99.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Hartelijk dank voor het snelle bezorgen van het schilderij over Hoorn. Het staat geweldig."

  - Marian, Hoorn -

"Ontvangen hoor, helemaal goed."

  - Rick, Amsterdam -

"We zijn erg blij met het resultaat, erg mooi! Bedankt voor het mooie werk, en soepele levering!"

  - Marc, Zwolle -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Kinderen der zee | Jozef IsraŽls | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies een uitvoering

40 x 90 cm
€ 99.00
Nu gratis verzending!
  
60 x 120 cm
€ 152.00
Nu gratis verzending!
  
80 x 160 cm
€ 177.00
Nu gratis verzending!
  
100 x 200 cm
€ 236.00
Nu gratis verzending!
  
140 x 200 cm - bijgesneden i.v.m. andere beeldverhouding
€ 248.00
Nu gratis verzending!
  

 

Kinderen der zee, door Jozef IsraŽls

Op dit werk is een stel kinderen afgebeeld waarvan het oudste zijn broertje draagt. Het staat symbool voor de verantwoordelijkheid die op zijn schouders rust. Het bootje symboliseert het leven op zee dat hen te wachten staat. Het schilderij is van 1872 en in het bezit van het Rijksmuseum.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek voor u op bestelling gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. De Hollandsche Meester van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u onder het kopje 'Materiaal'.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.