Het gele huis - De straat   |  Vincent van Gogh   |  Miniatuur kunst op hout

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 72 x 91,5 cm

Vanaf: € 28.50

Levertijd: 3 werkdagen

Reakties van klanten

"Superblij met het mooie schilderij, nog mooier dan gehoopt."

  - Bianca, Den Haag -

"Heel mooi!†Ik kan niet wachten.. :)"

  - Cynthia, Hoorn -

"Het hangt fantastisch. Ik ben zeer blij met 200cm. Van de 160 had ik beslist spijt gekregen. Thanks."

  - Marcel, De Bilt -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Het gele huis - De straat | Vincent van Gogh | Miniatuur kunst op hout

Kies een uitvoering

10 x 15 cm
€ 28.50

 

Het gele huis - De straat, door Vincent van Gogh

Op dit schilderij vereeuwigde Vincent van Gogh zijn eigen huis in Arles. Hij huurde in het rechter deel van dit huis vier kamers, te herkennen aan de groene luiken. Dit huis staat aan hetzelfde plein waar ook het Nachtcafe is geschilderd, Place Lamartine, te Arles.†Het is in 1888 geschilderd en te zien in het van Gogh Museum te Amsterdam.


Miniatuur kunst op hout

Een miniatuur op hout brengt het kunstwerk tot leven. Het zijn robuuste, karakteristieke blokken met een kunstprint. Perfect om speels neer te zetten in huis, kantoor of showroom. We kunnen ze in twee verschillende maten voor u maken: 10x15 of 15x15 cm. Door deze kleine maten is het mogelijk dat een klein deel van het kunstwerk bijgesneden wordt om het mooi passend te maken.

De miniatuur kunst blokken worden per bestelling voor u op maat gemaakt van fijn afgewerkt berkenplex, met een glad oppervlak, zonder noesten. Zelfs de zijkanten zijn mooi en glad afgewerkt door de opbouw uit meerdere laagjes hout. Dankzij de dikte van 4 centimeter kunt u ze overal neerzetten zonder dat ze omvallen. Doordat de afdruk direct op de houten ondergrond wordt gemaakt is zowel de kleur als de tekening van echt hout mooi zichtbaar door het werk.

TIP: Leg een eigen speelse kunstcollectie aan. Al vanaf 2 stuks worden de kunst miniaturen in elke maat gratis verzonden.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.