Cafeterras bij nacht (terrasse du cafe le soir)   |  Vincent van Gogh   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 81 x 65,5 cm

Vanaf: € 94.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"... de doeken zijn echt práchtig, ik ben ontzettend blij!"

  - Nunuk, Leiden -

"Hij zit erop!! Heel mooi, eyecatcher in huis!"

  - Petra, Havelte -

"Gisteren het schilderij van jullie in goede orde ontvangen. Het ziet er heel erg mooi uit. Heel erg bedankt."

  - Michel, Muiderberg -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Cafeterras bij nacht (terrasse du cafe le soir) | Vincent van Gogh | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies een uitvoering

60 x 80 cm
€ 94.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
70 x 90 cm
€ 102.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
80 x 100 cm
€ 128.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
90 x 110 cm
€ 143.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
100 x 120 cm
€ 157.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
110 x 140 cm
€ 179.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
120 x 160 cm - bijgesneden i.v.m. beeldverhouding
€ 214.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 200 cm - bijgesneden i.v.m. beeldverhouding
€ 278.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Cafeterras bij nacht (terrasse du cafe le soir), door Vincent van Gogh

Nog voordat Van Gogh de beroemde sterrennacht schilderde heeft hij op dit werk al een eerste sterrenhemel gecreëerd. Kenmerkend zijn de zowel frisse als warme kleurstelling en het sterke perspectief in het schilderij. Zijn kleurgebruik wijkt af van de traditionele (donkere) nacht maar troont juist veel kleur, zonder het idee van een zwoele zomernacht uit het oog te verliezen. In tegenstelling van eerdere schilderijen maakte hij het werk direct ter plekke, zonder eerst te schetsen.

Dit kunstwerk van van Gogh is het topstuk van het Kröller-Müller museum in Otterlo.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek voor u op bestelling gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. De Hollandsche Meester van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u onder het kopje Materiaal.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.