Cafeterras bij nacht (terrasse du cafe le soir)   |  Vincent van Gogh   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 81 x 65,5 cm

Vanaf: € 96.00

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"Wat een fijne website!"

  - Marrit, Leeuwarden -

"Deze uitsnede is helemaal naar wens, fijn dat dit nog even geverifieerd wordt!"

  - Jody, Riethoven -

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, Julianadorp -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Cafeterras bij nacht (terrasse du cafe le soir) | Vincent van Gogh | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies een uitvoering

30 x 40 cm
€ 96.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
40 x 50 cm
€ 123.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
60 x 80 cm
€ 243.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
70 x 90 cm
€ 295.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
80 x 100 cm
€ 325.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
90 x 110 cm
€ 367.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
100 x 120 cm
€ 454.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
110 x 140 cm
€ 512.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
120 x 160 cm - bijgesneden i.v.m. beeldverhouding
€ 568.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 180 cm
€ 699.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
140 x 200 cm - bijgesneden i.v.m. beeldverhouding
€ 747.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Cafeterras bij nacht (terrasse du cafe le soir), door Vincent van Gogh

Nog voordat Van Gogh de beroemde sterrennacht schilderde heeft hij op dit werk al een eerste sterrenhemel gecreëerd. Kenmerkend zijn de zowel frisse als warme kleurstelling en het sterke perspectief in het schilderij. Zijn kleurgebruik wijkt af van de traditionele (donkere) nacht maar troont juist veel kleur, zonder het idee van een zwoele zomernacht uit het oog te verliezen. In tegenstelling van eerdere schilderijen maakte hij het werk direct ter plekke, zonder eerst te schetsen.

Dit kunstwerk van van Gogh is het topstuk van het Kröller-Müller museum in Otterlo.


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas (ook wel acryl glas) plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!
Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners).Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne glossy uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Hollandsche Meesters te integreren in een modern interieur.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.