De slaapkamer (in Arles)   |  Vincent van Gogh   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 57,5 x 74 cm

Vanaf: € 96.00

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"Wow. Hij is nog mooier dan ik had verwacht. Echt prachtig."

  - Henriette, Epe -

"We hebben het melkmeisje in goede staat ontvangen en het staat schitterend in ons nieuwe huis. We zijn er erg blij mee!"

  - Ruud, Geesbrug -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, Harderwijk -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

De slaapkamer (in Arles) | Vincent van Gogh | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies een uitvoering

30 x 40 cm
€ 96.00
Nu gratis verzending!
  
50 x 70 cm
€ 178.00
Nu gratis verzending!
  
60 x 80 cm
€ 243.00
Nu gratis verzending!
  
90 x 120 cm
€ 389.00
Nu gratis verzending!
  
120 x 160 cm
€ 568.00
Nu gratis verzending!
  

 

De slaapkamer (in Arles), door Vincent van Gogh

Net als het schilderij 'de twaalf zonnebloemen' werd ook dit schilderij in 1889 geschilderd in Arles, Frankrijk. Hetzelfde onderwerp is door Van Gogh zelf drie keer nagenoeg identiek geschilderd. Het is een afbeelding van zijn eigen slaapkamer in Arles.

Het originele kunstwerk is te zien in het Musťe d'Orsay in Parijs.


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!

Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners).

Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne hoogglans uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Hollandsche Meesters te integreren in een modern interieur.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.