Gezicht op Delft   |  Johannes Vermeer   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 96,5 x 115,7 cm

Vanaf: € 102.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Vandaag al ontving ik de Canvas doek. Verrassend sneller dan gedacht en daar ben ik blij mee."

  - Carry, Westerbork -

"Dank jullie wel voor deze service!†"

  - Ralph, Zwolle -

"Nogmaals dank je wel voor de super snelle levering!"

  - Carla en Leo, Apeldoorn -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Gezicht op Delft | Johannes Vermeer | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies een uitvoering

70 x 90 cm
€ 102.00
Nu gratis verzending!
  
90 x 110 cm
€ 143.00
Nu gratis verzending!
  
100 x 120 cm
€ 157.00
Nu gratis verzending!
  
120 x 160 cm
€ 214.00
Nu gratis verzending!
  
140 x 200 cm - bijgesneden i.v.m. andere beeldverhouding
€ 248.00
Nu gratis verzending!
  

 

Gezicht op Delft, door Johannes Vermeer

Dit schilderij dit stadsgezicht omstreeks 1659. Het is een afbeelding van zijn woonplaats Delft. Destijds was de Schie net een aantal jaren geleden aangelegd. Met name de weerspiegeling in het water en de typisch Nederlandse wolkenpartij maken dit een aantrekkelijk en bijzonder schilderij.†

Het originele schilderij is eigendom van het Mauritshuis in Den Haag.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek voor u op bestelling gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. De Hollandsche Meester van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u onder het kopje 'Materiaal'.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.