Het Joodse bruidje   |  Rembrandt van Rijn   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 121,5 x 166,5 cm

Vanaf: € 69.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"We zijn erg blij met het resultaat!"

  - Suzanne, Groot Ammers -

"Ik heb de drieluik ontvangen en deze hangt mooi te pronken in de woonkamer."

  - Gwenda, Sittard -

"Hallo, ik wil je even laten weten dat het schilderij erg mooi is en ook mooi staat. Bedankt hiervoor."

  - Ingrid, Zaltbommel -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Het Joodse bruidje | Rembrandt van Rijn | Canvasdoek

Kies een uitvoering

20 x 30 cm
€ 69.00
Nu gratis verzending!
  
30 x 40 cm
€ 71.00
Nu gratis verzending!
  
40 x 60 cm
€ 76.00
Nu gratis verzending!
  
50 x 70 cm
€ 81.00
Nu gratis verzending!
  
60 x 80 cm
€ 82.00
Nu gratis verzending!
  
70 x 100 cm
€ 113.00
Nu gratis verzending!
  
80 x 110 cm
€ 133.00
Nu gratis verzending!
  
90 x 120 cm
€ 136.00
Nu gratis verzending!
  
100 x 140 cm
€ 174.00
Nu gratis verzending!
  
110 x 160 cm
€ 186.00
Nu gratis verzending!
  
140 x 200 cm
€ 229.00
Nu gratis verzending!
  

 

Het Joodse bruidje, door Rembrandt van Rijn

Hoewel dit een portret is van een echtpaar is het toch vooral bekend onder de naam 'Het Joodse Bruidje'. Het is een voorstelling van Isaak en Rebecca, een bijbelse vertelling uit het oude testament.

Zoals vaker bij werk van rembrandt is in het originele werk de verf dik opgebracht en speelt het licht een belangrijke rol.

Het originele schilderij is gedateerd 1665 en terug te vinden in het Rijksmuseum.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek geeft de Hollandse Meester van uw keuze een authentieke uitstraling. Het doek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek bestelling wordt voor u op bestelling gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Hollandsche Meester wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u [hier].

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten [hier].


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.