De aardappeleters   |  Vincent van Gogh   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 82 x 114 cm.

Vanaf: € 96.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Echt een wauw effect in onze woonkamer! Bijgaand de sfeerfoto. Super bedankt voor de goede en snelle service."

  - Nathalie, Edam -

"Heel hartelijk dank voor het meedenken en ontwerpen van het behang."

  - Be interiordesign, Arnhem -

"Hij hangt prachtig!"

  - Esther, Rutten -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

De aardappeleters | Vincent van Gogh | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies een uitvoering

50 x 80 cm
€ 96.00
Nu gratis verzending!
  
60 x 90 cm
€ 97.00
Nu gratis verzending!
  
70 x 100 cm
€ 124.00
Nu gratis verzending!
  
80 x 120 cm
€ 152.00
Nu gratis verzending!
  
100 x 140 cm
€ 179.00
Nu gratis verzending!
  
110 x 160 cm
€ 201.00
Nu gratis verzending!
  
140 x 200 cm
€ 248.00
Nu gratis verzending!
  

 

De aardappeleters, door Vincent van Gogh

Dit werk schilderde van Gogh in Nuenen. Afgebeeld is de boerenfamilie De Groot-van Rooij. Van Gogh wilde de hardheid en de eenvoud van het boerenleven weergeven. In een brief schreef hij hierover dat ze 'met die handen die zij in den schotel steken zelf de aarde hebben omgespit en (Ö) dat zij hun eten zoo eerlijk verdiend hebben'.

Dit werk is een van de topstukken uit het van Gogh museum. Er zijn diverse schetsen en studies aan voorafgegaan. In het KrŲller MŁller museum is bijvoorbeeld ook een studie te zien. Dat betreft een studie van hetzelfde schilderij dat wat minder gedetailleerd is nog. Het vormt daar het middelpunt van de tentoonstelling 'de vroege van Gogh'.

Van Gogh was bezig in deze periode zijn expressie van de menselijke figuren te verfijnen.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek voor u op bestelling gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. De Hollandsche Meester van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u onder het kopje 'Materiaal'.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.