De aardappeleters   |  Vincent van Gogh   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 82 x 114 cm.

Vanaf: € 96.00

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"Zojuist is mijn schilderij "het melkmeisje" afgeleverd. Echt schitterend."

  - Helena, IJmuiden -

"Hartelijk dank voor het prachtige schilderij! Wat krijgen we een complimenten, gister stonden mensen even stil voor de heg om even te gluren!"

  - Carla en Leo, Apeldoorn -

"Heel hartelijk dank voor de service."

  - Marco, Made -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

De aardappeleters | Vincent van Gogh | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies een uitvoering

30 x 40 cm
€ 96.00
Nu gratis verzending!
  
40 x 60 cm
€ 155.00
Nu gratis verzending!
  
50 x 70 cm
€ 178.00
Nu gratis verzending!
  
70 x 100 cm
€ 312.00
Nu gratis verzending!
  
90 x 120 cm
€ 389.00
Nu gratis verzending!
  
100 x 140 cm
€ 494.00
Nu gratis verzending!
  
120 x 160 cm
€ 568.00
Nu gratis verzending!
  
140 x 200 cm
€ 747.00
Nu gratis verzending!
  

 

De aardappeleters, door Vincent van Gogh

Dit werk schilderde van Gogh in Nuenen. Afgebeeld is de boerenfamilie De Groot-van Rooij. Van Gogh wilde de hardheid en de eenvoud van het boerenleven weergeven. In een brief schreef hij hierover dat ze 'met die handen die zij in den schotel steken zelf de aarde hebben omgespit en (Ö) dat zij hun eten zoo eerlijk verdiend hebben'.

Dit werk is een van de topstukken uit het van Gogh museum. Er zijn diverse schetsen en studies aan voorafgegaan. In het KrŲller MŁller museum is bijvoorbeeld ook een studie te zien. Dat betreft een studie van hetzelfde schilderij dat wat minder gedetailleerd is nog. Het vormt daar het middelpunt van de tentoonstelling 'de vroege van Gogh'.

Van Gogh was bezig in deze periode zijn expressie van de menselijke figuren te verfijnen.


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!

Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners).

Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne hoogglans uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Hollandsche Meesters te integreren in een modern interieur.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.