Verzoeking van de Heilige Antonius - middelste paneel   |  Jheronimus Bosch   |  Canvasdoek

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 131 x 238 cm. (totaal van drieluik)

Vanaf: € 94.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Wij zijn erg blij met het resultaat."

  - Petra, Veghel -

"Ik heb de drieluik ontvangen en deze hangt mooi te pronken in de woonkamer."

  - Gwenda, Sittard -

"Zijn er erg blij mee. Bedankt voor de snelle service!"

  - Nathalie, Utrecht -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Hollandsche Meesters is een eerbetoon aan de Nederlandse schilderkunst uit de gouden eeuw en ver daarna. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Verzoeking van de Heilige Antonius - middelste paneel | Jheronimus Bosch | Canvasdoek

Kies een uitvoering

80 x 90 cm
€ 94.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  
100 x 110 cm
€ 144.00
Nu gratis geleverd in NL en BE
  

 

Verzoeking van de Heilige Antonius - middelste paneel, door Jheronimus Bosch

Dit werk is onderdeel van een drieluik dat te zien is in Lissabon in het Museu Nacional de Arte Antiga. Het is rond 1501 geschilderd en vertelt het verhaal van de Heilige Antonius, een Egyptische kerkvader die de grondlegger van het kloosterleven was. De duivel probeert hem te vergeefs te verleiden op diverse wijzen. Het gaat hier om het middelste paneel.


Canvasdoek

Dit type canvasdoek is voorzien van een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur en wordt opgespannen op een 2 cm dik houten spanframe. Vanaf een maat van 90 x 120 wordt er een extra tussenlat in het spanframe geplaatst. Het materiaal glimt door de zeer fijne structuur nauwelijks. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Uw canvasdoek bestelling wordt voor u op bestelling gemaakt en hierbij wordt ook de zijkant bedrukt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het 2 cm dikke frame zorg ervoor dat er een zo groot mogelijk deel van de afbeelding aan de voorzijde terecht komt. Hierdoor komen ook de wat kleinere maten in verhouding prima tot hun recht.

Uw Hollandsche Meester wordt voor u in rijke kleuren geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u [hier].

TIP 2: Voor vrijwel alle maten is het mogelijk uw 2 cm. canvasdoek direct te laten inlijsten. U vindt deze baklijsten [hier].


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Hollandsche Meesters altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Hollandsche Meesters denkt graag met u mee.