Kunst op Canvas, Art-wallpaper / behang en plexiglas

Met een canvasdoek van Hollandsche Meesters brengt u een ode aan de rijke kunstgeschiedenis van Nederland. Kies uw favoriete schilderij uit onze zorgvuldig samengestelde collectie van Nederlandsche schilders vanaf de gouden eeuw en verder.

Nederlands meeste bekende schilderijen zijn bij Hollandsche Meesters verkrijgbaar als hoge kwaliteit artprint op canvasdoek, plexiglas of behang. Zelfs speciale akoestische panelen zijn nu leverbaar. De barokke en classicistische kunstwerken van schilders zoals Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer, maar ook de (post-) impressionistische werken van Vincent van Gogh worden met de laatste technieken gereproduceerd. Of zoekt u een Breitner, Mauve of IsraŽls? U vindt ze allemaal terug in onze met de hand samengestelde collectie van portretten, stadsgezichten (Delft, Haarlem, Amsterdam), schuttersstukken en stillevens. Hollandsche Meesters brengt u een stijlvolle aankleding van bijvoorbeeld uw woonkamer, hal, werkplek of vergaderzaal.


Morgenrit langs het strand op behang


ONZE COLLECTIE PER THEMA

Overzicht van alle thema's

Onze meest gezochte kunstwerken

Stilleven met bloemen in een glazen vaas II Het meisje met de parel Amandelbloesem Het Melkmeisje Morgenrit langs het strand De Nachtwacht Kinderen der zee Ophangdoppen set voor canvas Vaas met bloemen III Vaas met bloemen I De bedreigde zwaan Schilderijlijst zwart ingewassen De sterrennacht Meisje in witte kimono (Geesje Kwak) De menagerie Het puttertje Cafeterras bij nacht (terrasse du cafe le soir) Geesje Kwak - De rode kimono Stilleven met bloemen Stilleven met kreeft en zilveren kan Souvenir de Mauve De vrolijke drinker Gezicht op Delft De staalmeesters Marten Soolmans Vogels bij een balustrade met in de achtergrond het Amsterdamse stadhuis Bloeiend perenboompje Oopjen Coppit Het uitzeilen van een aantal Oost-Indievaarders (VOC) De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp Willem van Oranje De Schuttersmaaltijd Het Damrak Amsterdam Victory Boogie Woogie Selectie van Hollandsche Meesters Een jonge vrouw warmt haar handen boven een vuurtest Moerbeiboom Sterrennacht boven de Rhone Vaas met twaalf zonnebloemen Gezicht op Hoorn Duinen en zee bij Zoutelande Stilleven met fruit en roemer Brieflezende vrouw Korenveld met kraaien Ezeltje rijden aan het strand II Gezicht op Haarlem, met de blekerijen op de voorgrond De Stier Akoestisch vilt voor ArtDeco Molen bij Wijk bij Duurstede De dans der bruid Terugkeer van de kudde Het pasgeboren lam Portret van Michiel Adriaanszoon de Ruyter Liggend naakt (Sjaantje van Ingen) Ezeltje rijden langs het strand Landschap met huis en ploeger Het straatje (Gezicht op huizen in Delft) Amsterdam - Singelbrug bij de Paleisstraat Liggend naakt II Stilleven met een zoutvat Meisje in rode kimono II (Geesje Kwak) Gezicht op den haag vanaf de Delftse vaart Amandelboom in bloei Bloemstilleven (met pioenroos) Het vrolijke huisgezin - huishouden van Jan Steen Portret van een meisje in het blauw Zelfportret als apostel Paulus Gezicht op Amsterdam richting het IJ Vergadering van officieren en onderofficieren van de Cluveniersschutterij De hooikar Amsterdam - Gezicht op de Dam De magere compagnie

VT wonen

VT Wonen gezien? "ons" Melkmeisje van Johannes Vermeer was samen met een canvas van de "Stilleven met bloemen in een glazen Vaas II" van De Heem te zien in een stijlvolle make-over. Stylist Frans Uyterlinde verwerkte dit behang in zijn speelse metaformose. Uiteraard bestelt u deze eenvoudig (en exact op uw eigen maat!) bij Hollandsche Meesters. Ook in het blad VT Wonen is al een echte Hollandsche Meester gespot, ditmaal een keuken make-over met "Stilleven met kreeft en zilveren kan" van Pieter Claesz.

Bekijk VT Wonen items

Reakties van klanten

"Hartelijk dank voor uw reactie en de uitstekende service. Wij zijn er ontzettend blij mee!"

  - Gert-Jan, Epe -


"We zijn erg blij met het resultaat, erg mooi! Bedankt voor het mooie werk, en soepele levering!"

  - Marc, Zwolle -


"Gisteren het schilderij van jullie in goede orde ontvangen. Het ziet er heel erg mooi uit. Heel erg bedankt."

  - Michel, Muiderberg -


"Dank je voor de goede service. Zal binnenkort wat fotoís laten toekomen van de rembrandzaal."

  - Roy, Brunssum -


"Het behangen was een mooie en leuke klus. Mooie doordachte printtechniek. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik ben opgroeid in Den Haag en heb nu een schitterende blik "op het strand"."

  - Fred, Tilburg -


"Hallo.†Heb hem vanmorgen ontvangen. Hij is prachtig. Ben er heel erg blij mee.† Dankjewel."

  - HenriŽtte, Vroomshoop -


excellent excellent excellent excellent excellent